Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ewan McGregor pokušava majku maknuti s kauča u filmu Mother, Couch
Film je predstavljen službenim trailerom, također glume Ellen Burstyn, Rhys Ifans i Lara Flynn Boyle

Ewan McGregor pokušava majku maknuti s kauča u filmu "Mother, Couch"

Novi projekt Ewana McGregora, u kojem glumi jednu od glavnih uloga, ovih je dana predstavljen i službenim trailerom.

Film Mother, Couch svakako privlači neobičnom premisom: McGregor je čovjek koji s majkom odlazi u kupovinu, ali se nađe u vrlo neočekivanoj situaciji kad njegova majka odbije ustati s izložbenog kauča. Što duže ona odbija ustati, to je on sve očajniji i to se više postavlja pitanje što se tu doista zbiva.

Službeni opis filma otkriva glavnu radnju:

Članovi disfunkcionalne obitelji nađu se zagonetno zarobljeni unutar trgovine starinskog namještaja kada njihova postarija majka (Ellen Burstyn) odbije ustati s izloženog kauča. Njena otuđena djeca, David (Ewan McGregor), Gruffud (Rhys Ifans) i Linda (Lara Flynn Boyle), nevoljko se okupljaju kako bi smislili plan bijega iz ove bizarne situacije. Uz pomoć voditelja trgovine Marka i Marcusa (F. Murray Abraham) i njihove kćeri Belle (Taylor Russell), braća kreću na suludu odiseju koja ih prisiljava se se suoče s teškim istinama o svojim vlastitim životima i odrastanju.

Kako se čini iz najavnog trailera, film koji isprva izgleda kao neobična komedija u potpunosti se pretvara u horor triler s egzistencijalnim pitanjima i simbolizmom.

Redateljsku palicu drži Niclas Larsson, koji također potpisuje i scenarij. Film je do sada prikazan na nekoliko međunarodnih filmskih festivala, a s kino-distribucijom kreće početkom srpnja ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala