Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Mattelov Masters of the Universe sve bliže ekranizaciji i to uz Amazon!
Film će režirati Travis Knight, a očekujemo ga na ljeto 2026.

Mattelov "Masters of the Universe" sve bliže ekranizaciji i to uz Amazon!

Foto: Depositphotos

Dugo očekivana (nova) filmska ekranizacija Mattelove franšize Masters of the Universe korak je bliže da postane stvarnost jer su Amazon MGM Studios i Mattel Films definirali datum svjetske premijere i to za 5. lipnja 2026. godine.

Osim datuma premijere, odabran je i redatelj filma: riječ je o Travisu Knightu koji će biti na čelu projekta s Chrisom Butlerom koji radi na scenariju prema prethodnim skicama koje su napisali David Callaham, Aaron Nee i Adam Nee. Igrani film inicijalno je trebao napraviti Netflix na čijem su čelu trebala biti braća Nee s Kyleom Allenom u glavnoj ulozi. U srpnju prošle godine taj je streaming gigant odustao od ekranizacije nakon što su potrošili skoro 30 milijuna dolara samo na razvoj projekta.

Sinopsis je dovoljno detaljan da nam predstavi radnju: film će nas upoznati s 10-godišnjim princem Adamom koji se srušio na Zemlju sa svemirskim brodom zbog čega je udaljen od svog čarobnog Power Sworda, jedinom poveznicom za domom na Eterniji. Nakon što ga skoro dva desetljeća kasnije uspije locirati, princ Adam će biti vraćen kroz svemir kako bi obranio svoj rodni planet protiv zlih Skeletora. Kako bi pobijedio tako snažne protivnike on će prvo morati riješiti tajne svoje prošlosti i postati He-Man, najmoćniji čovjek u svemiru.

Još nije poznata glumačka postava filma, ali nadamo se da Masters of the Universe konačno stiže na veliki ekran jer to čekamo još od 2007. godine kad je ta mogućnost prvi put ozbiljno spomenuta. Možda skoro 20 godina kasnije He-Man i ekipa (odnosno obožavatelji!) dobiju film kakav zaslužuju.

Mattel ne planira stati na Barbie i He-Manu pa nas tako u skorijoj budućnosti, među ostalim, čekaju igrane ekranizacije Barneya, Graditelja Boba (glumi Anthony Ramos), Polly Pocket (glumi Lily Collins), Hot Wheels i Magic 8 Ball.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala