Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prljave tajne LA Clippersa otkrivene u prvom traileru serije Clipped
Mini-serija otkriva burne događaje oko bivšeg vlasnika i njegovih rasističkih komentara

Prljave tajne LA Clippersa otkrivene u prvom traileru serije "Clipped"

FX je ovih dana predstavio svoju nadolazeću mini-seriju Clipped, objavivši prvi najavni trailer. Serija će nam u šest epizoda otkriti priču o zloglasnoj NBA ekipi, košarkaškom klubu LA Clippers, i najburnijem razdoblju u njihovoj povijesti.

Laurence Fishburne nalazi se u ulozi glavnog trenera Doca Riversa, koji dolazi u klub kako bi im pomoga da se maknu s najgore pozicije na prvenstvu, a serija nam otkriva kontroverzne događaje koje je uzrokovao vlasnik kluba Donald Sterling (Ed O'Neill) radi svojih rasističkih komentara 2013. godine.

Objavljen je i službeni opis serije koji otkriva:

FX-ova serija Clipped vodi vas iza kulisa rasističkih primjedbi zloglasnog vlasnika NBA kluba, snimljenih i otkrivenih diljem svijeta. Temeljena na hit ESPN podkastu 'The Sterling Affairs', ova ograničena serija prikazuje sukob između nefunkcionalne košarkaške organizacije i još manje funkcionalnog braka, te kakav je utjecaj ta vrpca imala na skupinu likova koji teže pobjedi u najukletijem timu u ligi.

Kako nam otkriva i trailer, Rivers je došao u klub u nadi da će im pomoći da prestanu biti najgori u ligi, ali to nije njegov je dini problem jer mu dodatni pritisak stvara vlasnik kluba Sterling, koji ima komplicirani i neuredan privatni život. Otuđen od supruge Shelly (Jacki Weaver), Sterling započinje vezu sa svojom asistenticom V (Cleopatra Coleman). Stvari se dodatno zakompliciraju kad V snimi Sterlinga kako govori da ne želi da mu crnci dolaze na utakmice te je uslijedio skandal epskih proporcija.

Taj skandal otkrit će nam serija Clipped, koja na Hulu stiže 4. lipnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala